3 tipikus kérdés ami foglalkoztat bennünket

Az emberek számos ok miatt mennek Coach-hoz.

  • Utálják a munkájukat.
  • Benne ragadnak rossz kapcsolatokban.
  • Összenyomja őket a félelem és a társadalmi összehasonlítgatás.
  • Tudják, hogy nem olyan életet élnek, ami igazán az övék, és kétségbeesetten akarnak újra kapcsolódni ahhoz, akik ők maguk valójában.

 

Mindenki egyedi, és megvan a saját története. De ami újra és újra felmerül, három kulcsfontosságú téma. Nemre, korra és jövedelemre tekintet nélkül. Sokkal jobban hasonlítunk egymásra, mint gondolnánk.

1.  Hogyan győzzem le a félelmemet?

​Kezdjük a rosszal. A félelem mindig ott van velünk.
Az első csók, munkainterjú, lakás vásárlás, nyilvános beszéd előtt, amikor elöször autót vezettél, vagy a szüleid nélkül mentél nyaralni - bármi is - félsz.


De megtetted. És a következő alkalommal könnyebb volt. És attól kezdve minden alkalommal könnyebb. A félelmek megtapasztalása, a megerősödés az élet része. A feladatok egyre nagyobbak, de a félelem továbbra is fennáll. Ez normális.

A jó hír az, hogy
a félelmet tudjuk kezelni. A félelem átmeneti érzés, nem tartós. A félelem azt jelenti, cselekszel.


Beengedheted a félelmet az életedbe, tudomást vehetsz róla, de nem engedheted át neki a vezetést.  Mondhatod: „igen, félek, de akkor is megcsinálom.” A cselekvés gyógyítja a félelmet. Rajtad múlik. Szóval cselekedj minél előbb.

​2.  Jó az, ha azt akarom, amit akarok?

Ez a kérdés kettős. Általában azt jelenti, hogy „Van-e engedélyem az álmaim megvalósítására?” és „Önző vagyok-e, ha azt akarom, amire vágyom az életben?”
A válasz igen, van engedélyed - de meg kell adnod magadnak.


Senki sem adhatja meg neked helyetted. Tehát ne várj! A csodálatos az, hogy már ma dönthetsz úgy, hogy teljes engedélyt adsz magadnak álmaid követésére.
Ez nem azt jelenti, hogy hirtelen mondj fel, vegyél egy csak odaútra szóló jegyet Párizsba és hagyd el családod. Ez azt jelenti, hogy tisztán láthatod, mik az álmaid, mi az amit meg tudsz tenni most rögtön, hogy elindulj ezen az úton.
Az utazás a legelső lépéssel kezdődik. Tegyél meg mindent, azokkal az eszközökkel amik rendelkezésedre állnak.
NEM ÖNZŐSÉG ha azt csinálod, amit szeretsz. Ha hagyod, hogy az érdeklődésed és szenvedélyed vezessen és rágyere, hogy mennyivel jobb szülõvé, baráttá, házastárssá válsz. Próbáld ki néhány hétig, és nézd meg. Önző az, aki visszatartja azt, amit a világnak adhat. Mutasd meg, mid van!

​3.  Tehetséges vagyok, vagy csak szerencsém van?

 

Azt vonzod, amire fókuszálsz. Az energiád és a figyelmed az értékeid. Ezek materializálódnak később, ha dolgozol velük.  Az élet együttműködik veled, ha elhiszed, hogy képes vagy, és arra koncentrálsz amit szeretnél, amire vágysz - találkozol olyan emberekkel, akik segítenek neked, lehetőségek merülnek fel a semmiből és az önbizalmad természetesen módon növekszik az út során.

A félelem megszelidíthető. Kezdj el foglalkozni azzal, ami boldoggá tesz Téged. Majd nézd ahogy szépen megnyílik a többi része is a dolgoknak pont ahogy kell.
Akkor hát, mi a kérdés? Szükség van engedélyre, vagy halogatásra? Pontosan.

 

Vissza a főoldalra